Vaši rezultati pretraživanja

POSREDOVANJE
Bazirano na povjerenju


Kupovina, prodaja ili najam nekretnine je složen i ponekad stresan proces, ali pravi Posrednik može to učiniti glatkom, besprjekornom transakcijom. Naš tim radi za vas u pronalaženju onoga što tražite, bilo da je to savršeni dom ili prava cijena. Već dugi niz godina rad s ljudima predstavlja nam zadovoljstvo, a cilj nam je profesionalno i odgovorno obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretninama, što vam može potvrditi i cijeli niz naših zadovoljnih klijenata.
Okupili smo tim profesionalaca koji će vam pomoći da u najkraćem roku prodate/iznajmite ili pronađete nekretninu koja vam odgovara uz stručnu pomoć i pravnu sigurnost prilikom realizovanja posla vezanog za nekretninu.
Dokumentacija svih nekretnina iz naše ponude detaljno je provjerena s pravne strane i kupcu/zakupcu garantujemo da kupuje/unajmljuje nekretninu bez ikakvih mogućih sporova ili smetnji za prijenos vlasništva ili neometani, dugoročni najam. Takođe, našim kupcima/zakupcima garantujemo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i svu potrebnu pravnu pomoć prilikom kupovine/unajmljivanja.
Prodavcima/zakupoprimcima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine, pronalaženje kupca/zakupca u kratkom roku, kao i svu stručnu dokumentaciju potrebnu za zaključenje prodaje/iznajmljivanja.

SAVJETOVANJE
Bazirano na znanju

Savjetovanje naših klijenata vršimo na bazi istraživanja i analize tržišta, to uključuje prikupljanje svih relevantnih podataka za pojedino područje (broj stanovnika, prihodi, načini finansiranja), kao i analiza svih aktuelnih podataka o tržitu (praćenje zakonske regulative, praćenje kretanja ponude i potražnje na tržištu nekretnina, pripremu izvještaja o kretanjima cijena na tržištu, analizu konkurencije, ponudi i potražnji te aktuelnim trendovima).
Pridržavamo se striktnog Etičkog kodeksa koji upravlja našim ponašanjem i osiguravamo da se vaši interesi nalaze u prvom planu. Uvijek ćemo raditi u vašem interesu i učiniti sve što je u našoj moći kako bismo osigurali pronalazak vašeg doma i / ili prodaju vaše trenutne imovine.


Za prodavce
Cilj nam je olakšati proces. Od prvog sastanka naši agenti će obezbijediti najnovije tržišne statistike i uporedive podatke kako bi realno mogli da ocijenite svoju imovinu.

Za kupce
Da li je ovo vaš prvi dom ili još jedna kupovina, mi smo tu da učinimo proces što jednostavnijim. Pregledamo vašu listu želja i pomažemo vam u traženju, u skladu sa vašim zahtjevima.

PROCJENA
Bazirano na racionalnosti

Naši agenti imaju dugogodišnje iskustvo i prate tokove na tržištu i uvijek su spremni klijentima pomoći sa savjetom u formiranju cijene nekretnine, kako za prodaju, tako i za iznajmljivanje. U našem timu je nekoliko agenata s licencom ovlaštenih procjenitelja nekretnina s dugogodišnjim iskustvom. Na temelju provjere vlasničke dokumentacije i detaljnog pregleda nekretnine obavlja se procjena vrijednosti bilo koje vrste nekretnine. Procjena se klijentu daje u formi elaborata o vrijednosti nekretnine. U elaboratu se radi detaljna procjena vrijednosti nekretnine koristeći se metodama koje su za pojedinu nekretninu najpogodnije. Elaborat sadrži i fizički opis nekretnine, te osvrt na njezino pravno-imovinsko stanje.
Elementi koji određuju vrijednost nekretnine su njena karakteristična svojstva (površina, oblik, lokacija, udaljenost od ciljanog odredišta), zakonska regulativa, slobodno tržište (ponuda-potražnja), socio-privredni elementi, zasićenost, legalitet, usklađenost, itd.
Naši agenti za cilj imaju realno procijeniti vrijednost svake nekretnine, čime istovremeno štitimo interese naših klijenata i pozitivno djelujemo na kretanja na tržištu.

Usporedite oglase